Nikolaj Andersen

”Der skal være værdi og respekt på begge sider af bordet”

Nikolaj er en garvet branchehaj med 30 års erfaring, og har den ubestridte fordel, at han kender gamet fra begge sider. Hans tid som Asset Manager i Patrizia har givet ham en unik viden om strategi og investering, som han nu anvender i sin rådgivende rolle inden for salg, leje og seriesalg på projektboligmarkedet.

For Nikolaj er det altafgørende, at der er værdi på begge sider af bordet, og at de gode og respektfulde relationer plejes i samarbejdet.

LETS STAY er netop sat i verden for at holde relationerne på den lange bane, så de samarbejdspartnere der først har stiftet bekendtskab med Lets Stay’s ærlige rådgivning, vender tilbage og bliver til langvarige aftaler.

Privat kan man møde Nikolaj på landevejen, når han kombinerer sin passion for cykelmotion med at samle ind til et godt formål. Nikolaj er nemlig i år 2023/2024 medlem af netværket og velgørenhedseventet; Cykelnerven, der kæmper for en verden uden sklerose.

Nikolaj Andersen
Partner, Ejendomsmægler MDE
Mobile +45 30 32 9 966

nma@letsstay.dk

Peter Jensen

”Tillid og troværdighed er kernen i alt, hvad jeg gør”

Peter er mægler i hjertet og drevet af struktur og ordentlighed. Er der noget hans mange år i boligbranchen og arbejdet med salg har lært ham, så er det, at man skal være kompetent til sine opgaver og altid sætte kunden i centrum. Den gode kundeservice kommer før alt andet, og det stiller høje krav til egne kompetencer.

Heldigvis ryster Peter aldrig på hånden, når han fortæller om sine mærkesager: Tillid og troværdighed, som gennemsyrer LETS STAY. Han kender vigtigheden af det usynlige, men mærkbare bånd af tillid, som skal være til stede mellem mægler og køber, når man med eksempelvis projektsalg køber en vare, som slet ikke findes endnu.

Det er altid en anderledes udfordring at sælge projekter, der ikke kan vises frem, og her skal der være en helt særlig grad af gensidig tillid, som tester mæglerens evner. Det er de udfordringer, Peter lever for.

Privat er Peter en dedikeret fodboldfan, og holder meget af at se yndlingsholdets kampe med sin familie og venner (ingen holdnavne nævnt, ingen glemt). Og måske var det meget godt, at barnedrømmen om fodboldstjernestatus blev ved hobbyniveauet, når nu han er så fandens god en boligformidler.

Peter Jensen
Mobile +45 53 63 79 42

pje@letsstay.dk

Bygget på tillid mellem dig, os og ejendomsejere

Udfyld formularen of bliv kontaktet af en mægler hurtigst muligt.

"*" indikerer påkrævede felter

Log ind på Lets Stay
Har du ikke en profil hos Lets Stay?
Opret profil
vent venligst...
Du har allerede en gemt søgning på din profil

Vil du overskrive din nuværende søgning?


Giv din søgning et navn

Dine søgekriterier

Modtag en e-mail når der er et match

Få besked når en bolig opfylder dine kriterier

Cykelnerven

Partner i Lets Stay, Nikolaj Møller Andersen, deltager i Danmarks hårdeste velgørenhedsevent, Cykelnerven, der samler penge ind til forskningen i sclerose. 

Følg knappen til Nikolajs indsamlingsside og donér lige det, du finder passende.

TAK for din støtte til den uundværlige forskning i sclerose-sygdommen. 🌱