Din nye spiller
udlejningsmarkedet

Vi tager lejeboligmarkedet til det næste niveau. Hos LETS STAY samarbejder vi kun med professionelle ejendomsudlejere, så du nemt kan finde en bolig, der matcher dine behov og lever op til dine forventninger.
Kaktus Towers
Vesterbro
Dybbølsbro, 1577 København V
6 ledige boliger
9.600-10.500 kr.md.
33 m2
1 værelse
Kaktus Towers er eksklusive lejeboliger, designet af prisvindende arkitekter og placeret midt i København tæt på pulserende kvarterer som Vesterbro, Kødbyen og Islands Brygge. Lejlighederne er halv-møblerede, og indeholder specialdesignet interiør i nordisk stil med fokus på æstetik og funktionalitet. Ved at tilføje naturmaterialer som træ og beton, matchet med det æstetiske design, får hver lejlighed et råt, tidløst og unikt look, der oser eksklusivitet.
Gå til ejendommen
Frederiksberg
Frederiksberg
Gammel Kongevej 80, 1850 Frederiksberg C
0 ledige boliger
0
0 m2
0 værelser
Nyistandsatte lejligheder i hjertet af Frederiksberg C. Lækkert køkken med udsigt mod gården. Dejlig stor stue der vender mod Gammel Kongevej. Smukke karnapper med udsigt til Værnedamsvej og Gammel Kongevej. Skønt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Nogle lejligheder har altan. Lejlighederne er indflytningsklare.
Gå til ejendommen
Fløjhusene
Brønshøj
Midtfløjene 18, 2700
0 ledige boliger
0
0 m2
0 værelser
Fløjhusene II’s familievenlige lejeboliger består af 83 delevenlige et-plans lejligheder med 4-6 værelser, hvor der er anvendt kvalitetsmaterialer fra ende til anden. Lejlighederne veksler i størrelse fra 67-144 m2, hvor alle har egen altan, tagterrasse eller terrasse i varierende størrelser.
Gå til ejendommen
Svanehusene
Rødovre
Kaffevej, Irma Byen, 2610 Rødovre
1 ledig bolig
17.450 kr.md.
135 m2
4 værelser
Svanehusene ligger midt i IrmaByen i en tryg og rar atmosfære i grønne omgivelser. De 81 moderne lejelejligheder er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter i et stilrent og nordisk udtryk.Svanehusene er, som navnet antyder, et Svanemærket byggeri, hvorfor byggeriet er udført med fokus og krav til bæredygtighed, ressourceoptimering og et sundt indeklima.Lejlighederne er 89-135 m2 fordelt på 3-4 værelser og står med flotte egetræsgulve, store vinduespartier og har indbyggede skabe. De stilrene køkkener står i hvide elementer fra HTH og har køle/fryseskab, opvaskemaskine, ovn med pyrolysefunktion og kogeplader med induktion. Badeværelserne har lyse fliser. Du finder et hyggeligt, grønt friareal ved bebyggelsen med siddemiljø og legeredskaber. Der hører desuden depotrum eller kælderrum til alle boliger og der er cykelparkering i kælderen.
Gå til ejendommen
Hjørnehuset
Brønshøj
Ruten 20, 2700 Brønshøj
10 ledige boliger
9.500-12.800 kr.md.
60-86 m2
2-3 værelser
Gå til ejendommen
Kildevæld
Østerbro
Østerbrogade 167, 2100 Østerbro
1 ledig bolig
15.833 kr.md.
95 m2
3 værelser
Gå til ejendommen

Vil du vide mere?

Kontakt os, så finder vi sammen din næste lejebolig. Vi møder naturligvis op til personlig fremvisning af dit potentielle nye hjem, så vi lærer dig at kende og kan finde lige det, du leder efter. Snart kan du føle dig hjemme i dine nye omgivelser.

Ses vi?

Log ind på Lets Stay
Har du ikke en profil hos Lets Stay?
Opret profil
vent venligst...
Du har allerede en gemt søgning på din profil

Vil du overskrive din nuværende søgning?


Giv din søgning et navn

Dine søgekriterier

Modtag en e-mail når der er et match

Få besked når en bolig opfylder dine kriterier

Cykelnerven

Partner i Lets Stay, Nikolaj Møller Andersen, deltager i Danmarks hårdeste velgørenhedsevent, Cykelnerven, der samler penge ind til forskningen i sclerose. 

Følg knappen til Nikolajs indsamlingsside og donér lige det, du finder passende.

TAK for din støtte til den uundværlige forskning i sclerose-sygdommen. 🌱