Få en sundere forretning med LETS STAY

– din nye dedikerede samarbejdspartner

Med ordentlighed og tilgængelighed som kerneværdier – og mere end 30 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen – er LETS STAY din nye samarbejdspartner til dine salgs- og udlejningsejendomme i hele landet.

Vi syntes ikke om ordet projekt, ikke desto mindre er vi eksperter i projektsalg og udlejning

Hos LETS STAY er din ejendom ikke blot et ’projekt’, men vores vigtigste opgave. Vores arbejde består i at sælge din ejendom, men samtidig bliver den hele vores dagligdag og omdrejningspunkt.

Derfor hader vi ordet ’projekt’. Vi er godt nok eksperter i projektsalg, men det er vi, fordi vi tager arbejdet med salg alvorligt, og bruger vores erfaring og personlige drive til at lykkes med opgaven.

Når vi synes, at ordet ’projekt’ negligerer alvoren, så er det fordi, der ligger en enorm faglig stolthed i arbejdet med at drive de ejendomme, som kommer helt ind under huden på os.

Rådgivning ved projektsalg, seriesalg / salg af restportefølger

Vi har mere end 30 års erfaring med fra handel af fast ejendom. Både som boligmæglere, projektmælger, projektudlejning, seriesalg og asset manager. Derfor giver gerne vores erfaringer videre til dig som ejendomsejer, således vi sammen får sat de bedste rammer for din ejendom.

Markedsanalyse, optimeringsforslag, entreprenørmøder, markedsføringsstrategi, mæglerarbejde, kontrakter og endelig nøgleoverdragelse. Vi kender hvert et step gennem processen.

En samarbejdspartner du kan regne med

LETS STAY er din pålidelige samarbejdspartner inden for projektsalg og -udlejning.

Når vi agerer rådgiver fra start til slut, gør vi en dyd ud af altid at komme med vores ærlige mening.

Vi tror på, at det gode samarbejde bygger på gensidig tillid at kunne sige tingene så direkte, som de nu engang er, det gode såvel som dér hvor skoen trykker lidt, og frem for alt står vi til rådighed, når du har brug for det.

Vil du have ærlig snak fra din rådgiver, så er du kommet til de rigtige.

Udlejningsstrategisk rådgivning

LETS STAY hjælper dig med at opnå optimale resultater, når du udlejer boliger gennem vores platform. Du får hjælp til processer som at tiltrække, screene og udvælge gode lejere, så du kan fokusere på din forretning.

  • Spar tid på at tiltrække, screene og udvælge lejere
  • Drag nytte af 30 års brancheerfaring og få kompetent og professionel sparring
  • Få frigjort ressourcer til at fokusere på din kerneforretning

Pålidelige lejere i mange år frem

Vi ved det er vigtigt for dig at have ansvarlige lejere. Derfor screener LETS STAY potentielle lejere omhyggeligt og udfører baggrundskontrol, kreditvurdering og referencechecks.

Vores mål er at finde og udvælge lejere til din ejendom, der lever op til de højeste standarder, så du løber en mindre risiko for udfordringer som forsinket betaling af husleje eller skader på ejendommen.

Lad os finde dine næste lejere

På vores platform bliver dine boliger markedsført på bedste vis: Storytelling, branding, SEO, design og boligvælger. Vores kartotek af potentielle lejere screenes for match, så du slipper for det.

LETS STAY kan hjælpe dig med:

Tal med en ekspert

Se hvem vi samarbejder med lige nu

Få adgang til brugerdata i realtid

Med et højt serviceniveau og dyb indsigt i boligmarkedet tager vi det professionelle projektmarked til næste niveau med en integreret tilgang til dine ydelser.

Når du får et login til vores platform, kan du følge dit salg og udlejning i realtid og får adgang til værdifuld brugerindsigt.

Din kerneforretning er vores fokus

LETS STAY står ved din side for at optimere dine lejeindtægter, minimere tomgangsperioder og skabe langvarige lejeforhold med gode lejere.

Kontakt os allerede i dag for at komme i gang.

For dig er vi altid til at få fat på

Uanset om du har brug for at vende noget med os på telefon, e-mail eller personlige møder, er vi let tilgængelige, så vi opretholder tilliden og et stærkt samarbejde.

Vil du vide mere?

Book et møde med Nikolaj og bliv klogere på, hvordan du kan få en sundere forretning gennem bedre afsætning af boliger.

Log ind på Lets Stay
Har du ikke en profil hos Lets Stay?
Opret profil
vent venligst...
Du har allerede en gemt søgning på din profil

Vil du overskrive din nuværende søgning?


Giv din søgning et navn

Dine søgekriterier

Modtag en e-mail når der er et match

Få besked når en bolig opfylder dine kriterier

Cykelnerven

Partner i Lets Stay, Nikolaj Møller Andersen, deltager i Danmarks hårdeste velgørenhedsevent, Cykelnerven, der samler penge ind til forskningen i sclerose. 

Følg knappen til Nikolajs indsamlingsside og donér lige det, du finder passende.

TAK for din støtte til den uundværlige forskning i sclerose-sygdommen. 🌱