Svanehusene
IrmaByen

Svanehusene – bo til leje
midt i IrmaByen

Centralt placeret i Rødovres attraktive bydel, IrmaByen, danner Svanehusene smukke og hjemlige rammer for sine fremtidige beboere.

Her er trygt og rart at være for både børn, unge og ældre, og de mange udfoldelsesmuligheder tilfredsstiller større og mindre ønsker og behov – i et inspirerende miljø.

Svanemærket arkitektur

Vilhelm Lauritzen Arkitekter står bag bebyggelsen i mørkbrunlige tegl med lyse træ-detaljer i cedertræ og store vinduespartier. Alle 81 lejelejligheder har enten indeliggende terrasse eller altan, som giver Svanehusene et stilrent og nordisk ydre og tilfører boligerne eftertragtede uderum. Bebyggelsen er Svanemærket. Dermed tilhører Svanehusene den lille eksklusive skare af nyopførte lejeboliger i Danmark, som kan brøste sig af at være udført med fokus på bæredygtighed, ressource optimering og et sundt indeklima. Det giver god mening både for miljøet og beboerne.

Moderne, bekvemt og lækkert!

Rummelig terrasse eller altan til alle lejligheder

Lejlighederne fås i størrelser fra 89-135 m2 fordelt på 3-4 værelser. Store rummelige boliger med plads til alle slags behov. De hvide stilrene køkkener er fra HTH med hårde hvidevarer fra Siemens. Gulvene i boligerne er i egetræs-lamelparket i hvid mat lak – både praktisk og smukt at se på.

I Svanehusene har der i høj grad været fokus på at skabe moderne boliger med alle tænkelige bekvemmeligheder i lækkert design. Særligt de indbyggede skabe i alle lejligheder er en helt unik og sjælden gevinst. Boligerne har plads til individuelle aftryk i tidløse rammer, som indbyder til personlig indretning og møblering.

Find din drømmebolig
med LETS STAY

Ledige boliger i Svanehusene

1 boliger i din søgning
ID Adresse Ejendom Areal Værelser Pris Ledig pr. Status
620Kaffevej 15, 1 tv.Svanehusene135 m2417.450 kr.md.01-09-2024Ledig

Vil du vide mere?

Kontakt os, så finder vi sammen din næste lejebolig. Vi møder naturligvis op til personlig fremvisning af dit potentielle nye hjem, så vi lærer dig at kende og kan finde lige det, du leder efter. Snart kan du føle dig hjemme i dine nye omgivelser.

Ses vi? 

Log ind på Lets Stay
Har du ikke en profil hos Lets Stay?
Opret profil
vent venligst...
Du har allerede en gemt søgning på din profil

Vil du overskrive din nuværende søgning?


Giv din søgning et navn

Dine søgekriterier

Modtag en e-mail når der er et match

Få besked når en bolig opfylder dine kriterier

Cykelnerven

Partner i Lets Stay, Nikolaj Møller Andersen, deltager i Danmarks hårdeste velgørenhedsevent, Cykelnerven, der samler penge ind til forskningen i sclerose. 

Følg knappen til Nikolajs indsamlingsside og donér lige det, du finder passende.

TAK for din støtte til den uundværlige forskning i sclerose-sygdommen. 🌱